Een enthousiaste groep van bijna 80 judoërs uit Zupthen en omsteken heeft zich zondag 15 maart ingezet voor MADIF foundation tijdens een 4 uur durende judo marathon. Het initiatief van Mirjam van ‘t Hul (Judo Zupthen) bleek een groot succes. De deelnemers haalden ruim 3.000 euro op voor het goede doel! Een ware topprestatie!

Van ‘t Hul had meerdere judotoppers naar Zutphen gehaald. Birgit Ente, Esther Stam en Olymisch medaillewinnares Elisabeth Willeboordse gaven acte de presence en boden de deelnemers een aantrekkelijk en leuk judo-programma. Jong en oud vermaakte zich meer dan prima met de verschillende oefeningen en soms verrassende spelelementen. Het werd een inspirerende en boeiende ochtend, die werd afgesloten met de bekendmaking van de waanzinne opbrengst: ruim 3.000 euro, bestemd voor de judoprojecten van MADIF in Ethiopië!

Een waanzinnige opbrengst van een fantastisch evenement! Judo Zuthpen, Elisabeth Willeboordse, Esther Stam, Birgit Ente en als die andere toppers, groot en klein: dank voor jullie enthousiasme en inzet. En Mirjam van ‘t Hul: super dank voor de organisatie van dit evenement. Hulde voor jou en je team vrijwilligers! Thanks for making a difference!

 

madif_zutphen11

madif_zutphen2

madif_zutphen3

madif_zutphen8

madif_zutphen4

madif_zutphen6