Een dagje spelen in een overdekt klauter-, glij en klimparadijs en tegelijkertijd kansarme kinderen helpen? Dat kan deze kerstvakantie wederom in Doetinchem, want daar opent zondag 20 december in de tennishal (Sportpark Zuid) de Kids4Kids MADIF playground. Samen met De Rekreatiebaron tovert de MADIF foundation deze indoor tennishal om tot sfeervol speelparadijs voor jong en oud.

Een groot deel van de opbrengst van Kids4Kids gaat rechtstreeks naar het goede doel: kinderen met een lichamelijke, economische of sociale beperking. Door voor deze kinderen (sport)activiteiten te organiseren, wil MADIF foundation ze een plek in de maatschappij geven en een kans zich te ontwikkelen. Want die kans is niet overal even vanzelfsprekend als hier in Nederland.

De Kids4Kids MADIF playground opent zondag 20 december om 10.00 uur haar deuren . Vervolgens kan er tot en met 31 december dagelijks gespeeld worden. Alleen op Eerste Kerstdag is de Kids4Kids Pplayground gesloten. Iedere dag kunnen bezoekers zich uitleven op de vele (opblaasbare) speeltoestellen in de hal. Van springkussen tot survivalbaan en van hindernisrun tot klimtoren. Ook kan er op een enorm doek geschilderd worden en zijn er tal van andere attracties. Genoeg vakantievertier voor het hele gezin. De Kids4Kids Playground is tot en met 31 december dagelijks geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

De toegangsprijs voor kinderen bedraagt €5,- per persoon. Volwassenen betalen €3,-. De helft hiervan gaat rechtstreeks naar MADIF Foundation, die er projecten mee financiert. Zoals een judoproject in Ethiopië. In Addis Abbeba, de hoofdstad van het land, financiert MADIF foundation een project waarin tientallen kansarme kinderen de kans krijgen om wekelijks judotraining te volgen. Door dit project krijgen deze kinderen de kans zich te ontwikkelen en te manifesteren in de maatschappij. Een kans die ze anders niet krijgen. Zo maken we samen met verschil.

Flyer Madif Foundation 2015.indd